Yritys

AUTAMME YRITYSTÄSI MENESTYMÄÄN

Yrityksemme päämäärä on palvella pirkanmaalaisia yrityksiä ja yhteisöjä asiantuntevasti ja tehokkaasti. Haluamme auttaa yritystäsi menestymään. Panostamme ystävälliseen, luottamukselliseen sekä asiakasräätälöityyn palveluun. Lisäksi yrityksemme tietojärjestelmät ovat alan huippua. Nämä edellä mainitut edut ovat teidän yrityksenne käytettävissä ja auttavat meitä tuottamaan juuri teidän yrityksenne tarvitsemaa tilitoimistopalvelua. Antaessanne taloushallinnon toimistomme hoidettavaksi, annatte samalla itsellenne mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseenne yrityksessänne.

Kirjanpitotoimisto Mattilan toimistot sijaitsevat Kangasalla ja Tampereella. Toimistomme on Suomen Taloushallintoliiton auktorisoima jäsenyritys. Yrityksemme on lisäksi Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsen tilintarkastustoiminnan osalta. Yrityksemme toimii lisäksi Uusyrityskeskus Ensimetrin asiantuntija-yrityksenä.

Tilitoimiston historia

Kirjanpitotoimisto Mattila Oy perustettiin Kangasalalla vuonna 1982. Yritys aloitti alalle tyypilliseen tapaan yhden hengen yrityksenä Kangasalan keskustassa palvellen kymmentä asiakasta. Osa alkuperäisistä asiakkaista on edelleen asiakkainamme, mikä kertoo hyvästä asiakastyytyväisyydestä yrityksemme palveluihin.

Yritys on kasvanut vuosien aikana tasaisesti usean hengen yritykseksi ja palvelee reilusti yli sataa asiakasta tänä päivänä. Yritys on panostanut alkutaipaleeltaan asti taloushallinnon tietojärjestelmiin tarjoten asiakkailleen tehokkuutta ja asiakasräätälöityä palvelua.

Kirjanpitotoimisto Mattila perustetaan vuonna 1982

Kirjanpitotoimisto Mattila solmii ensimmäisen sopimuksen kirjanpito-ohjelmasta vuonna 1982

Tilitoimisto muuttaa nykyiseen osoitteeseensa 1989 Myllystenpohjantie 2:teen

Kasvaa vuosien saatossa palvellen pirkanmaalaisia yrittäjiä ja yhdistyksiä

Yrityksemme laajentaa Tampereelle. Avaa toisen toimipisteen vuonna 2016.

Lue lisää kirjanpidosta, tilinpäätöksestä sekä palkanlaskennasta palvelut -sivullamme ja ota yhteyttä!

Kysy tarjoustamme