KIRJANPITOTOIMISTO MATTILA OY

AUTAMME YRITYSTÄNNE MENESTYMÄÄN

2.4.2020 Tampereen toimistomme on muuttanut. Uusi osoitteemme on Hatanpäänvaltatie 11, 33100 Tampere Ratinankaaressa. Toimistomme sijaitsee Ratinankaaressa B-talon 5. kerroksessa.

10.1.2020 Järjestämme asiakastilaisuudet keskiviikkona 22.1. Asiakastilaisuuksia on kaksi samansisältöistä tilaisuutta keskiviikkona aamupäivällä ja iltapäivällä. Voitte siis valita kumpi vaihtoehto, sijainti ja ajankohta teille käy paremmin. Tilaisuudet ovat järjestetty yhteistyössä Aito Säästöpankin, Kirjanpitotoimisto Mattila Oy:n ja Visma Solutions Oy:n kanssa. Asiakastilaisuudessa kerromme yritysrahoituksen ja sähköisen taloushallinnon palveluistamme joko aamiaisen tai vaihtoehtoisesti lounaan lomassa

20.12.2019 Yrittäjä nappaa tästä yrittäjälle tärkeimmät vuoden 2020 päivämäärät ja prosentit talteen.

29.8.2019 Laajennamme palveluvalikoimaamme Netvisor-ohjelmistoihin sähköisen taloushallinnon palveluissa muiden jo tarjoamiemme sähköisten taloushallinto-ohjelmistojen rinnalle. Netvisor-asiakkaillemme palveluiden laajentuminen tarkoittaa myyntilaskujen laatimisen ja lähettämisen, ostolaskujen käsittelyn ja maksamisen, palkanlaskennan, kirjanpidon ja viranomaisilmoitusten sekä reaaliaikaisen taloushallinnon raportoinnin hoitamista sähköisesti ja vaivattomasti Netvisorissa.

23.1.2019 Yrittäjä nappaa tästä tärkeimmät vuoden 2019 päivämäärät ja prosentit talteen.  

30.10.2018 Järjestämme ilmaisen verotus info-tilaisuuden asiakkaillemme Tampereen toimistoillamme Technopolis Yliopistonrinteessä keskiviikkona 28.11.2018. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia omalle kirjanpitäjällesi tai osoitteeseen info(at)kirjanpitomattila.com. Tervetuloa.

3.10.2018 Yrityksemme saavutti merkittävän Procountor Kulta -osaamistason sekä sertifioinnin sähköisessä taloushallinnossa.

20.7.2018 Suomen Taloushallintoliitto ry on koostanut ostajan oppaan taloushallinnon palveluiden ostamiseen. Lataa opas tästä.

20.6.2018 Järjestämme asiakastilaisuuden nykyisille ja tuleville asiakkaillemme Tampereen toimistoillamme tiistaina 21.8.2018. Tilaisuuden aiheena on sähköisen taloushallinnon edut yriittäjälle Procountor Taloushallinto -ohjelmistoa käyttäen. Tilaisuus on maksuton. Kysy lisää osoitteesta info@kirjanpitomattila.com

10.4.2018 Järjestämme nykyisille ja tuleville asiakkaillemme kaksi samansisältöistä koulutustilaisuutta Kangasalan ja Tampereen toimistoillamme. Koulutukset ovat kaksiosaisia: ensimmäisenä aiheena on tuotteiden ja palvelujen myynti sekä toisena aiheena Procountor sähköisen taloushallinnon edut yriittäjälle. Kysy lisää osoitteesta info@kirjanpitomattila.com  

Ajankohtaista - Kirjanpitotoimisto Mattila


Kysy tarjoustamme