Kirjanpitotoimisto Mattila Oy

Me Kirjanpitotoimisto Mattilassa autamme yritystänne menestymään tarjoamalla tehokkaita taloushallinnon ratkaisuja. Tilitoimistopalveluihimme kuuluvat kaikki yritystoiminnassa tarvittavat taloushallinnon palvelut. Panostamme tehokkaaseen, luottamukselliseen ja henkilökohtaiseen palveluun teidän yksilölliset tarpeet huomioiden. Voitte ulkoistaa meille pienemmän tai suuremman osan talous- tai palkkahallinnostanne yrityksenne tarpeen mukaan. Annamme mielellämme neuvoja yrityksenne taloushallinnon ja palkkahallinnon asioissa saadaksenne yritystoiminnastanne täyden hyödyn. Lisää tietoa tilitoimistopalveluistamme löydät Palvelut-sivultamme.

Olemme alan ammattilaisia yritysten talous- ja palkkahallinnossa. Hoidamme meille uskotut tehtävät ammattitaidolla ja huolellisesti. Ammattilaisuudesta osoituksena tilitoimistomme onkin Suomen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Yrityksemme on lisäksi Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenyritys tilintarkastuspalvelun osalta.

Henkilöstömme on saanut alalle soveltuvan perus- ja jatkokoulutuksen. Ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta ja järjestelmällisestä kouluttamisesta. Näin pystymme tarjoamaan teille ajan tasalla olevaa tietoja ja osaamista kaikissa yritys- ja yhdistystoiminnan talous- ja palkkahallintoasioissa.

Ajankohtaista

3.10.2018 Yrityksemme saavutti merkittävän Procountor Kulta -osaamistason ja sertifioinnin sähköisessä taloushallinnossa.

20.7.2018 Suomen Taloushallintoliitto ry on koostanut ostajan oppaan taloushallinnon palveluiden ostamiseen. Lataa opas tästä.

20.6.2018 Järjestämme asiakastilaisuuden nykyisille ja tuleville asiakkaillemme Tampereen toimistoillamme tiistaina 21.8.2018. Tilaisuuden aiheena on sähköisen taloushallinnon edut yriittäjälle Procountor Taloushallinto -ohjelmistoa käyttäen. Tilaisuus on maksuton. Kysy lisää osoitteesta info@kirjanpitomattila.com

10.4.2018 Järjestämme nykyisille ja tuleville asiakkaillemme kaksi samansisältöistä koulutustilaisuutta Kangasalan ja Tampereen toimistoillamme. Koulutukset ovat kaksiosaisia: ensimmäisenä aiheena on tuotteiden ja palvelujen myynti sekä toisena aiheena Procountor sähköisen taloushallinnon edut yriittäjälle. Kysy lisää osoitteesta info@kirjanpitomattila.com  

16.1.2018 Uusi vuosi tuo jälleen uusia muutoksia. Lataa yrityksen muistilista 2018 tästä. Kerromme mielellämme lisää, jos haluat saada lisätietoja näihin aiheisiin liittyen.

28.11.2017 Järjestämme nykyisille ja tuleville asiakkaillemme mahdollisuuden ilmaiseen ja henkilökohtaiseen lakimies- konsultaatioon 17.1.2018. Henkilökohtaisen konsultaation kesto on yksi tunti. Konsultaation aihe voi olla yksityisoikeuden tai liikejuridiikan alueelta. Konsultaatiopaikkana on Tampereen toimistomme Technopolis Yliopistonrinteellä. Varaa oma aikasi konsultaatioon ottamalla yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info(at)kirjanpitomattila.com.

Lue aiemmat tiedotteemme Aiemmat tiedotteet -sivultamme


Kysy tarjoustamme