tilitoimistoPalvelut

AUTAMME YRITYSTÄSI MENESTYMÄÄN

Me Kirjanpitotoimisto Mattilassa uskomme, että jokainen yritys tarvitsee oman, räätälöidyn tilitoimistopalvelukokonaisuuden taloushallintoaan varten. Tilitoimistopalvelut kokoammekin yrityksen tai yhteisön yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palvelumme on teille henkilökohtaista. Nimeämmekin teille oman kirjanpitäjän, jonka kanssa on aina helppo asioida. Näin asiakkaana saatte mitä tarvitsette ja henkilökohtaisena palveluna tutulta kirjanpitäjältänne ettekä myöskään maksa turhasta tilitoimiston kuluissa. Yrityksemme laajasta palveluvalikoimasta löytyy yrityksellenne sopiva palvelupaketti.

Alla tilitoimistomme kattavaa palvelutarjontaa, josta voimme koota juuri teille parhaiten soveltuvan palvelupaketin. Lisätietoa tilitoimistopalveluistamme saatte esimerkiksi täyttämällä yhteydenottolomakkeemme tai lähettämällä meille sähköpostia tai vaikkapa poikkeamalla toimistollamme. Tilitoimistojemme tarkat yhteystiedot löydätte Yhteystiedot-sivulta.

Palvelut - Kirjanpitotoimisto Mattila

Tilitoimistomme palvelut

 • kirjanpito ja tilinpäätös (KLT-auktorisoitu)
 • arvonlisä- ja tuloveroilmoitus
 • palkanlaskenta ja -kirjanpito
 • sähköinen taloushallinto eri järjestelmillä
 • myyntilaskutus ja -reskontra
 • ostoreskontra
 • yrityksen perustaminen ja yritysmuodon muutos
 • taloushallinnon neuvonta ja opastus
 • tulosohjaus- ja controller-palvelut
 • taloushallinnon ulkoistuspalvelut
 • palkanlaskennan ulkoistuspalvelut
 • rakentamisilmoitus
 • verosuunnittelu ja verokonsultointi
 • tilintarkastus (HT-tilintarkastus)

Kirjanpitopalveluiden kuvaus

Kirjanpidolla ylläpidämme tietoa yrityksenne tai yhteisönne taloudellisesta tilasta. Kirjanpidolla tarkoitetaan liiketapahtumien kirjaamista kirjanpitoon tositteiden perusteella. Reskontralla seuraamme ostovelkoja ja myyntisaamisia sekä niihin liittyviä suorituksia. Kirjanpitoa tehdään toimistollamme alan johtavilla taloushallintaohjelmistoilla. Kirjanpidon ohjelmistolla tuotamme sekä lakisääteisiä että sisäisiä raportteja yrityksenne omaan sekä sidosryhmien tarpeisiin.

Yrityksemme käyttää palkanlaskentaan palkanlaskentaohjelmistoa, jolla asiakkaamme saavat automatisoinnin hyödyt käyttöönsä. Palkanlaskenta vaatii ammattitaitoa sekä työehtosopimusten hallintaa. Palkanlaskentaan kuuluvia tehtäviä ovat mm. palkan laskeminen, maksatukset, ilmoitukset ja pidätysten tilitykset verottajalle, palkkalaskelmien ja -todistusten toimittaminen työntekijöille, palkkatukihakemusten ja työsopimusten laadinta, ilmoitukset vakuutusyhtiölle ja vuosilomien laskeminen.

Veropalveluissa palveluihin kuuluvat veroneuvonta, verokonsultointi, verolaskelmat ja veroilmoitukset. Verojen tyypillinen luokittelu on jako välillisiin ja välittömiin veroihin. Välillisiä ovat esimerkiksi verot, jotka myyjä perii tuotteen ostajalta hankinnan yhteydessä. Välillisiä veroja ovat arvonlisävero, tullit ja valmisteverot. Välittömissä veroissa veronmaksaja maksaa suoraan verottajalle. Näitä ovat muun muassa tulovero, yhteisövero, lähdevero ja kiinteistövero.

Yrityksemme palveluihin kuuluu tilintarkastus (HT, ent. HTM). Tilintarkastuksemme käsittää yhteisön tai säätiön tilikauden kirjanpidon, tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja hallinnon tarkastuksen. Tilitarkastuksen päätteeksi tilintarkastajamme antaa tilintarkastuskertomuksen.

Yrityksemme tarjoaa yrityksen perustamis- ja yritysmuodon muutospalveluja. Oikea yritysmuoto auttaa yrittäjää mm. verotuksessa. Siksi on tärkeää, että yritysmuoto tulee heti alussa valittua oikein. Autamme ja neuvomme mielellämme uusia yrittäjiä oikean yritysmuodon valinnassa. Yritystoiminnan aloittamisesta on tehtävä ilmoitus muun muassa Kaupparekisteriin ja Verohallintoon.

Sähköinen taloushallinto muuttaa taloushallinnolle tyypilliset tehtävät kuten kirjanpidon, laskutuksen,  ostolaskujen käsittelyn, palkanlaskennan, talouden seurannan, viranomaisilmoitusten teon ja tilinpäätöksen laadinnan tehokkaammaksi. Sähköisessä taloushallinnossa järjestelmään syötetty tieto on heti eri taloushallinnon ohjelmien käytettävissä ja reaali-aikaisuus kasvaa. Voitte johtaa yritystänne ajantasaisempaan tietoon perustuen, koska tiedot ovat yhteisessä järjestelmässämme. Kaiken lisäksi säästätte omaa työaikanne, kun tositteiden lajittelu, keräily ja toimittaminen tilitoimistoomme poistuu.


Kysy tarjoustamme